• Όμορφες Τοποθεσίες

  Ερευνήστε, βρείτε, ταξιδέψτε σε μέρη ξεχωριστά. Παντού γύρω μας υπάρχουν μέρη με ομορφιές που σας περιμένουν να τις αποκαλύψετε. Μπορεί να είναι χιλιόμετρα μακρυά ή τρία τετράγωνα παρακάτω.

 • Άνθρωποι

  Ανακαλύψτε την ομορφιά που μπορεί να βρίσκεται σε ένα δάκρυ, σε μια κραυγή, σε ένα χαμόγελο. Παρτέ πινέλο και τα την RGB παλέτα σας και ζωγραφίστε πορτραίτα γεμάτα συναίσθημα...

 • Φύση

  Πετάει πετάει ο γαϊδαρος; Μπορεί ο γαΐδαρος να μην πετάει αλλά πετούν τα πουλιά και διάφορα έντομα. Η μαγεία της φύσης προσφέρει εξαιρετικά κάδρα για έναν φωτογράφο είτε πηγάζει από το πέταγμα ενός πουλιού, είτε από την απορημένη μουσούδα του αγαπημένου μας γαϊδαράκου.

 • Στούντιο

  Πολλές φορές τα τεχνικά μέσα και η ηρεμία του studio μας προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Εργαστείτε μέσα σε αυτό και εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

 • Φως

  Αν δεν υπήρχε το φώς δεν θα υπήρχε φωτογραφία, δε θα υπήρχαν άνθρωποι, δε θα υπήρχε η γη. Τα όμορφα κόλπα του, μπορούν να σας κάνουν να ασχολείστε ώρες με αυτό αλλά ακόμα και να καταστρέψουν μία φωτογραφία σας. Το φως είναι ο σύμμαχός σας, στηριχτείτε πάνω του αλλά προσέξτε τις κινήσεις του.

Αυτό το χαρακτηριστικό περιγράφει την ικανότητα της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής να λάβει πολλές λήψεις συνεχόμενα τη μία μετά την άλλη. Ο αριθμός των καρέ ανά δευτερόλεπτο και ο συνολικός αριθμός των καρέ διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των τύπων κάμερας και των μοντέλων. Το fps είναι μια λειτουργία του κλείστρου και των συστημάτων επεξεργασίας εικόνας της κάμερας. Ο αριθμός των καρέ που μπορούν να ληφθούν καθορίζεται από το μέγεθος της (προσωρινής μνήμης) buffer στην οποία οι εικόνες αποθηκεύονται πριν από τη εγγραφή  τους στην κάρτα μνήμης.

Ο αριθμός των καρέ ανά δευτερόλεπτο και ο συνολικός αριθμός των καρέ που μπορούν να φωτογραφηθούν σε λειτουργία burst βελτιώνεται συνεχώς και είναι υψηλότερος στις  επαγγελματικές ψηφιακές μηχανές SLR από τις κοινής κατανάλωσης ψηφιακές. Οι απλές ψηφιακές επιτρέπουν συνήθως 1 έως 3 fps έως και περίπου 10 συνεχόμενες εικόνες, ενώ ψηφιακές SLR έχουν fps πάνω από 7 ή περισσότερο και μπορεί να πάρετε δεκάδες συνεχόμενα καρέ σε JPEG και RAW.

Αυτή η λειτουργία μπορεί να σας βοηθήσει σε σκηνές δράσης καθώς και σε περιπτώσεις που θέλετε να τραβήξετε λήψεις με διαφορετική έκθεση. Θα τα δούμε αυτά όμως σε επόμενο άρθρο. 


0 σχόλια to "Συνεχόμενες λήψεις! Εκρηκτικότητα DSLR"

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Buy t-shirts

Social Networks

Twitter Flickr Facebook

Like dusty film

[To]PICs