• Όμορφες Τοποθεσίες

  Ερευνήστε, βρείτε, ταξιδέψτε σε μέρη ξεχωριστά. Παντού γύρω μας υπάρχουν μέρη με ομορφιές που σας περιμένουν να τις αποκαλύψετε. Μπορεί να είναι χιλιόμετρα μακρυά ή τρία τετράγωνα παρακάτω.

 • Άνθρωποι

  Ανακαλύψτε την ομορφιά που μπορεί να βρίσκεται σε ένα δάκρυ, σε μια κραυγή, σε ένα χαμόγελο. Παρτέ πινέλο και τα την RGB παλέτα σας και ζωγραφίστε πορτραίτα γεμάτα συναίσθημα...

 • Φύση

  Πετάει πετάει ο γαϊδαρος; Μπορεί ο γαΐδαρος να μην πετάει αλλά πετούν τα πουλιά και διάφορα έντομα. Η μαγεία της φύσης προσφέρει εξαιρετικά κάδρα για έναν φωτογράφο είτε πηγάζει από το πέταγμα ενός πουλιού, είτε από την απορημένη μουσούδα του αγαπημένου μας γαϊδαράκου.

 • Στούντιο

  Πολλές φορές τα τεχνικά μέσα και η ηρεμία του studio μας προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Εργαστείτε μέσα σε αυτό και εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

 • Φως

  Αν δεν υπήρχε το φώς δεν θα υπήρχε φωτογραφία, δε θα υπήρχαν άνθρωποι, δε θα υπήρχε η γη. Τα όμορφα κόλπα του, μπορούν να σας κάνουν να ασχολείστε ώρες με αυτό αλλά ακόμα και να καταστρέψουν μία φωτογραφία σας. Το φως είναι ο σύμμαχός σας, στηριχτείτε πάνω του αλλά προσέξτε τις κινήσεις του.

Η νέα αναβάθμιση του firmware των φωτογραφικών μηχανών βελτιώνει την απόκριση κατά τη λήψη και τις δημιουργικές δυνατότητες των μοντέλων Α900 και Α850 της Sony.

Η τελευταία αναβάθμιση του firmware από τη Sony, είναι διαθέσιμη για δωρεάν download από τους καταχωρημένους κατόχους των φωτογραφικών μηχανών DSLR-Α900 και DSLR-Α850 ακολουθώντας το σύνδεσμο.

Με το νέο firmware, η αυτόματη εστίαση είναι ταχύτερη και ανταποκρίνεται πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στη βελτίωση του ελέγχου αυτόματης εστίασης (AF) και στον εξυπνότερο τρόπο υπολογισμού της απόστασης των αντικειμένων που βρίσκονται εκτός εστίασης. Οι δημιουργικές δυνατότητες επεκτείνονται με τη διεύρυνση της περιοχής των τιμών αντιστάθμισης της έκθεσης (exposure value - EV), η οποία από ±3EV ανεβαίνει στο ±5EV. Η επιλεγμένη τιμή αντιστάθμισης εμφανίζεται στo μενού πλοήγησης στην κύρια οθόνη LCD και των δύο φωτογραφικών μηχανών. Αυτή η διευρυμένη ζώνη τιμών αντιστάθμισης της έκθεσης δίνει επιπλέον ελευθερία κατά τη σύνθεση κάδρων με ιδιαίτερα μεγάλη ή μικρή αντίθεση (high-key ή low-key images). Το εύρος της οριοθέτησης της έκθεσης (exposure bracketing) έχει επίσης μεγαλώσει από το μέγιστο των 4.0ΕV (τρεις λήψεις με βήμα -2EV, 0EV, +2EV), σε ένα μέγιστο 6.0EV (-3EV, 0EV, +3EV). Το μεγαλύτερο αυτό εύρος παρέχει περισσότερη ευελιξία στις λήψεις πολλαπλών καρέ με διαφορετικές τιμές έκθεσης – για παράδειγμα όταν καταγράφετε εικόνες για τη δημιουργία δυναμικών εφέ HDR (υψηλού δυναμικού εύρους).Ως επιπλέον βελτίωση, μία νέα επιλογή στο μενού επιτρέπει τη λειτουργία του κλείστρου ακόμη και όταν στο σώμα της μηχανής δεν βρίσκεται τοποθετημένος κάποιος φακός. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι χρήσιμη για εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως η φωτογράφηση ουρανίων σωμάτων όταν η μηχανή βρίσκεται τοποθετημένη επάνω σε τηλεσκόπιο.


0 σχόλια to "Αναβάθμιση firmware για τις Sony DSLR A900/A850"

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Buy t-shirts

Social Networks

Twitter Flickr Facebook

Like dusty film

[To]PICs