• Όμορφες Τοποθεσίες

  Ερευνήστε, βρείτε, ταξιδέψτε σε μέρη ξεχωριστά. Παντού γύρω μας υπάρχουν μέρη με ομορφιές που σας περιμένουν να τις αποκαλύψετε. Μπορεί να είναι χιλιόμετρα μακρυά ή τρία τετράγωνα παρακάτω.

 • Άνθρωποι

  Ανακαλύψτε την ομορφιά που μπορεί να βρίσκεται σε ένα δάκρυ, σε μια κραυγή, σε ένα χαμόγελο. Παρτέ πινέλο και τα την RGB παλέτα σας και ζωγραφίστε πορτραίτα γεμάτα συναίσθημα...

 • Φύση

  Πετάει πετάει ο γαϊδαρος; Μπορεί ο γαΐδαρος να μην πετάει αλλά πετούν τα πουλιά και διάφορα έντομα. Η μαγεία της φύσης προσφέρει εξαιρετικά κάδρα για έναν φωτογράφο είτε πηγάζει από το πέταγμα ενός πουλιού, είτε από την απορημένη μουσούδα του αγαπημένου μας γαϊδαράκου.

 • Στούντιο

  Πολλές φορές τα τεχνικά μέσα και η ηρεμία του studio μας προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Εργαστείτε μέσα σε αυτό και εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

 • Φως

  Αν δεν υπήρχε το φώς δεν θα υπήρχε φωτογραφία, δε θα υπήρχαν άνθρωποι, δε θα υπήρχε η γη. Τα όμορφα κόλπα του, μπορούν να σας κάνουν να ασχολείστε ώρες με αυτό αλλά ακόμα και να καταστρέψουν μία φωτογραφία σας. Το φως είναι ο σύμμαχός σας, στηριχτείτε πάνω του αλλά προσέξτε τις κινήσεις του.

Πόσοι από μας έχουν αφήσει τις φωτογραφικές μηχανές, σε ένα ράφι μέχρι να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα ταξίδι ή να βρεθούμε σε μια ειδική περίσταση; Είναι εύκολο να βρείτε θέματα να φωτογραφίσετε, αν ζείτε στον Έβρο και αν επισκέπτεστε τα Μετέωρα για πρώτη φορά. Αυτό που βλέπετε σε αυτές τις τοποθεσίες μακριά από το σπίτι είναι κάτι νέο και εντυπωσιακά διαφορετικό από αυτό που βλέπετε κάθε μέρα. Αλλά αυτό που βλέπουμε κάθε μέρα μπορεί να παραγάγει ενδιαφέρουσες εικόνες επίσης. Δεν είναι πραγματικά απαραίτητο να κάνετε ένα ταξίδι για να τραβήξετε φωτογραφίες. Όταν δεν μπορείτε να βρείτε ένα θέμα, δοκιμάστε μια στροφή 360 μοιρών. Μπορεί να ήταν πίσω σας. Πολλά καλά θέματα μπορεί να βρεθούν στο κατώφλι μας.

Πολλές φορές κι εγώ θέλοντας να φωτογραφήσω οργανώνω μεγάλες εκδρομές σε μέρη όπου θα μου κινήσουν την περιέργεια. Προφανώς ο λόγος είναι η αναζήτηση του ασυνήθιστου. Κάτι το οποίο δεν έχω ξαναδεί. Δεν πρέπει όμως να κάνουμε μόνο αυτό.

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι μου σε μια σαββατιάτικη βολτίτσα. Ένας δρόμος από τον οποίο περνάω αρκετά συχνά και τον οποίο δεν τον είχα δει σας θέμα σε μια στιγμή χαλάρωσης μου έβγαλε κάτι και τον φωτογράφισα.Αυτή η φώτο βγήκε λίγα μέτρα από το σπίτι μου, όταν ένα κυριακάτικο πρωινό ξύπνησα και οι δρόμοι του χωριού είχαν γεμίσει μηχανές enduro οι οποίες πήγαιναν μαζί με τους αναβάτες για μια βολτούλα στο διπλανό και κατά τ’ άλλα αδιάφορο βουνό.Ως πρόκληση, κοιτάξτε γύρω την περιοχή όπου ζείτε και ξαναδείτε τα πράγματα που φαίνονται κοινότυπα σε σας. Προσπαθήστε να εντοπίσετε εκείνα που θα συνθέσουν πραγματικά μια καλή φωτογραφία, αν τα βλέπατε με ένα διαφορετικό μάτι.


0 σχόλια to "Τα θέματα είναι γύρω!"

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Buy t-shirts

Social Networks

Twitter Flickr Facebook

[To]PICs