• Όμορφες Τοποθεσίες

  Ερευνήστε, βρείτε, ταξιδέψτε σε μέρη ξεχωριστά. Παντού γύρω μας υπάρχουν μέρη με ομορφιές που σας περιμένουν να τις αποκαλύψετε. Μπορεί να είναι χιλιόμετρα μακρυά ή τρία τετράγωνα παρακάτω.

 • Άνθρωποι

  Ανακαλύψτε την ομορφιά που μπορεί να βρίσκεται σε ένα δάκρυ, σε μια κραυγή, σε ένα χαμόγελο. Παρτέ πινέλο και τα την RGB παλέτα σας και ζωγραφίστε πορτραίτα γεμάτα συναίσθημα...

 • Φύση

  Πετάει πετάει ο γαϊδαρος; Μπορεί ο γαΐδαρος να μην πετάει αλλά πετούν τα πουλιά και διάφορα έντομα. Η μαγεία της φύσης προσφέρει εξαιρετικά κάδρα για έναν φωτογράφο είτε πηγάζει από το πέταγμα ενός πουλιού, είτε από την απορημένη μουσούδα του αγαπημένου μας γαϊδαράκου.

 • Στούντιο

  Πολλές φορές τα τεχνικά μέσα και η ηρεμία του studio μας προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Εργαστείτε μέσα σε αυτό και εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

 • Φως

  Αν δεν υπήρχε το φώς δεν θα υπήρχε φωτογραφία, δε θα υπήρχαν άνθρωποι, δε θα υπήρχε η γη. Τα όμορφα κόλπα του, μπορούν να σας κάνουν να ασχολείστε ώρες με αυτό αλλά ακόμα και να καταστρέψουν μία φωτογραφία σας. Το φως είναι ο σύμμαχός σας, στηριχτείτε πάνω του αλλά προσέξτε τις κινήσεις του.

Η νέα κάρτα μνήμης είναι μια μικτή κάρτα. Από τη μία πλευρά, οι δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες μορφές είναι πολλές. Αυξημένες ταχύτητες και χωρητικότητες είναι πάντα στόχος των κατασκευαστών. Από την άλλη πλευρά όμως, ο παλιός εξοπλισμός σας συνήθως δεν είναι σε θέση να επωφεληθεί από αυτό.

Το πιο πρόσφατο πρότυπο που προτείνει η SanDisk, η Sony και η Nikon με τον παγκόσμιο οργανισμό CompactFlash (CFA) θα επιτρέψει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 500 megabytes ανά δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να φορμάρετε μια κάρτα 16 gigabyte σε λιγότερο από μισό λεπτό.

Οι προτεινόμενες κάρτες θα χρησιμοποιούν το πρότυπο PCI Express, επιτρέποντας υψηλότερες ταχύτητες και υψηλές χωρητικότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την αναπτυσσόμενη αγορά βίντεο HD. Η CFA ελπίζει ότι η παγκόσμια αγορά CF θα αυξηθεί χάρη στις νέες κάρτες. "Η επόμενη γενιά καρτών αναμένεται να είναι χρησιμοποιηθεί σε διάφορα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων και των high-end DSLRs», λέει ο πρόεδρος της CFA, Shigeto Kanda.


0 σχόλια to "Νέα κάρτα μνήμης στην αγορά"

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Buy t-shirts

Social Networks

Twitter Flickr Facebook

[To]PICs