• Όμορφες Τοποθεσίες

  Ερευνήστε, βρείτε, ταξιδέψτε σε μέρη ξεχωριστά. Παντού γύρω μας υπάρχουν μέρη με ομορφιές που σας περιμένουν να τις αποκαλύψετε. Μπορεί να είναι χιλιόμετρα μακρυά ή τρία τετράγωνα παρακάτω.

 • Άνθρωποι

  Ανακαλύψτε την ομορφιά που μπορεί να βρίσκεται σε ένα δάκρυ, σε μια κραυγή, σε ένα χαμόγελο. Παρτέ πινέλο και τα την RGB παλέτα σας και ζωγραφίστε πορτραίτα γεμάτα συναίσθημα...

 • Φύση

  Πετάει πετάει ο γαϊδαρος; Μπορεί ο γαΐδαρος να μην πετάει αλλά πετούν τα πουλιά και διάφορα έντομα. Η μαγεία της φύσης προσφέρει εξαιρετικά κάδρα για έναν φωτογράφο είτε πηγάζει από το πέταγμα ενός πουλιού, είτε από την απορημένη μουσούδα του αγαπημένου μας γαϊδαράκου.

 • Στούντιο

  Πολλές φορές τα τεχνικά μέσα και η ηρεμία του studio μας προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Εργαστείτε μέσα σε αυτό και εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

 • Φως

  Αν δεν υπήρχε το φώς δεν θα υπήρχε φωτογραφία, δε θα υπήρχαν άνθρωποι, δε θα υπήρχε η γη. Τα όμορφα κόλπα του, μπορούν να σας κάνουν να ασχολείστε ώρες με αυτό αλλά ακόμα και να καταστρέψουν μία φωτογραφία σας. Το φως είναι ο σύμμαχός σας, στηριχτείτε πάνω του αλλά προσέξτε τις κινήσεις του.

Αγαπητέ αναγνώστη, αναγνώστρια όπως και κάθε άλλο blog, αυτό της Team Raw έχει σαν κύριο σκοπό την ενημέρωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά που αναγράφονται δεν επιδέχονται σχολιασμό. Αποτελούν απόψεις των συγγραφέων του blog οι οποίες περιμένουν εσάς για να τις εμπλουτίσετε.
Ο λόγος που μας ώθησε στην κατασκευή αυτού του blog είναι η  δημιουργία μιας ελληνικής πηγής ενημέρωσης για ερασιτέχνες φωτογράφους, σπουδαστές αλλά και όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται για την DSLR φωτογραφία.
Στο ιστολόγιο μας θα μπορέσετε επίσης να βρείτε ιδέες για φωτογράφηση, διαγωνισμούς, εμπειρίες μελών και φωτογραφίες τους.
Σας περιμένουμε λοιπόν να γίνετε μέλη μέσω του facebook λογαριασμού σας ή του Google Friend για να μοιραστούμε εμπειρίες και απόψεις.


0 σχόλια to "Το πρώτο κλικ!"

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Buy t-shirts

Social Networks

Twitter Flickr Facebook

[To]PICs